Панелі HPL (High Press Laminate ‒ ламінат високого тиску) - високоміцний матеріал.

HPL панелі - це великоформатні декоративні пластини, виготовлені шляхом впливу преса на верхній декоративний шар. Завдяки цьому панелі стають одночасно пружними та жорсткими.

Плити складаються з ядра, захисного та декоративного шарів. В основі є натуральний матеріал з дерев'яних волокон. Він просочується термоактивними засобами. З обох боків плити покриті ламінатом. Він виконує декоративні та захисні функції, а також робить HPL панелі легкими у догляді.

Завдяки ламінації поверхні HPL панелей, їхня кольорова гама практично не обмежена.Завдяки цьому можна варіювати зовнішній вигляд фасадів, наприклад, імітувати різні матеріали: дерево різних порід, камінь, пробку.

В результаті матеріал, що утворюється, володіє вдалим поєднанням властивостей і легко обробляється (ріжеться, фрезерується і т.п.)

Панелі використовуються для оздоблення фасадів та в інтер’єрі, де потрібна довговічність, практичність та елітне стильне рішення в дизайні.

10 основних переваг HPL панель:
1. Мають антикорозійні властивості та довговічність;
2. По шумопоглинанню в 6 разів перевершують алюмінієвий лист;
3. Морозостійкі;
4. Завдяки високій щільності не вбирають бруд;
5. Вогнетривкі;
6. Мають антивандальне ламіноване покриття, на відміну від фарбованого алюмінієвого листа;
7. Екологічні;
8. Мають ламіновану матову поверхню, що не блищить, на відміну від фарбованого алюмінію, який бликує на сонці, у зв'язку з чим виникає ефект кривизни;
9. Міцні, завдяки чому виключається необхідність виготовлення та застосування касет, тому- витрата матеріалу зменшується на 30%. Крім того, відсутність касет створює додаткову економію фінансових засобів та часу для споживача на 50% зменшується час монтажу;
10. Легкі в монтажі – HPL панелі на відміну від аналогів монтуються листами, що дозволяє заощаджувати час монтажу та витрату матеріалу, а в результаті значно скоротити витрати. 

Чому купувати HPL панелі у компанії ЕкоДім вигідно?

Якщо Ви бажаєте, щоб будівля або приміщення виглядало дорого і презентабельно, при цьому було легким у монтажі та догляді, а його термін експлуатації сягав довгих років, то покупка HPL панелей буде вірним рішенням.

Якщо Ви все ж таки сумніваєтеся і не впевнені, що цей облицювальний фасадний матеріал підійде для Вашого проекту, зателефонуйте нам (067) 446-84-56. Наші фахівці допоможуть Вам визначитися з вибором та зроблять точні розрахунки за обсягом та кількістю необхідного фасадного матеріалу.

No reviews added yet. Be the first who will add it.